|
|
Právě je sob 17.04.21 08:32
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 Dragons: Rise of Berk
Dragons: Rise of Berk v1.26.4 (Mod Runes)Požadavky: Android: 4.0.3 a vyšší Popis:Citace: Build your OWN Berk! Rescue, hatch and train your favorite DreamWorks Dragons! Explore uncharted lands in a vast Viking world! Screen:  Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
stř 22.03.17 12:06 |
|
 |
milann70
|
 Re: Dragons: Rise of Berk
Dragons: Rise of Berk v1.29.16 (Mod Runes)Požadavky: Android: 4.0.3 a vyšší Co je nového:Citace: - Představujeme nejnovější verzi Knihy draků - Dohled nad vaší Dračí doménou zcela novým způsobem! - NEW: Stáda draků! Sbírejte všechny členy hejna za zvláštní odměny. - Více prostoru pro nové draky a Vikingské stavby na nových ostrovech! - Upgradovaný management HANGAR; pro lepší manipulaci s těžkými sbírkami! - Gobberova povinnost vám teď padla! Snižuje šanci na útěk! Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
stř 06.09.17 12:40 |
|
 |
milann70
|
 Re: Dragons: Rise of Berk
Dragons: Rise of Berk v1.45.7 (Mod Runes)Požadavky: Android 4.0.3 a vyšší Novinky ve verzi:Snoggletog, is almost here, and it’s feeling frosty on Berk! NEW Crimson Goregutter Legendary - can you tame the Beast? NEW Snoggletog Costumes for Sleuther and the Night Lights! Compete in Brawl with new abilities and some of your favorite Rider Dragons! 4 NEW statues to perk up your Berk! Find the Snowmen Event returns, along with 3 special limited-time Gauntlets! Bug fixes and optimizations for a smoother experience.Více info:Stahuj zde:
|
sob 07.03.20 00:40 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|