|
|
Právě je sob 17.04.21 09:09
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Toto fórum slouží ke komunikaci mezi hráči, vyměňování si zkušeností a tipů, prezentování profilů a vašich herních statistik. Můžete zde prezentovat vaše minirecenze a obsáhlejší komentáře k nejrůznějším hrám. Krátké a heslovité komentáře směřujte do download sekcí, kde se nacházejí odkazy na stažení her (sekce Android, iOS, Java, apod.). Jednoduché hodnocení hry však můžete psát i do této sekce. Pokud budete chtít komentovat některou z her, která se na fóru nachází, je na vás, do které ze zmiňovaných sekcí napíšete (tedy download sekce nebo Pokec o hrách i aplikacích).
Gameloft Live, EA Origin, GameCenter atď.
Autor |
Zpráva |
Diesel77
Registrován: úte 10.08.10 13:21 Příspěvky: 500 Poděkovali mu: 138 x Medaile: 4
|
 Re: Máte Gameloft Live, GameCenter, OpenFeint účet?
Tak já už jsem nově Ježíš77 ,tak přidávejte [ Post made via iPhone ] 
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
ned 14.07.13 00:43 |
|
 |
fricky
|
GameCenter - dckvyhybkar Gameloft Live - DckVyhybkar Origin - DeryckVyhybkar 
pát 19.07.13 01:51 |
|
 |
hackys
Registrován: pon 18.05.09 19:27 Příspěvky: 180 Poděkovali mu: 18 x Medaile: 1
|
Game Center - hackys88 Origin - FakinLaus
_________________ Jsem majitelem webu Mobil poradna. Budu rád, když se na můj web podíváš. Jsem student, který to dělá s radostí. Na konci je .cz  Na mém YouTube kanále naleznete recenze, unboxingy a ruzné videopohledy. Můj kanál nese název Tech Frankie
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
pát 19.07.13 22:53 |
|
 |
fricky
|
 Gameloft Live, EA Origin, GameCenter atď.
Zverejnite sem svoje nicky k herným účtom, nech si môžme spoločne zahrať a navzájom sa prekonávať.  GameCenter - dckvyhybkar Gameloft Live - DckVyhybkar Origin - DeryckVyhybkar Momentálne hrám Modern Combat 4, Blitz Brigade, Street Fighter x Tekken a pomaly začínam s NSF:MW a s Fifa 2013. btw. viem, že je rovnaký topic v iOS sekcií, ale účty sú synchronizované aj s Androidom, tak nech to je všetko po hromade.  Prípadne niekto z moderátorov môže ten topic sem presunúť. [ Post made via iPod ] 
ned 21.07.13 14:04 |
|
 |
penthaler
Registrován: čtv 24.09.09 11:58 Příspěvky: 2699 Poděkovali mu: 1063 x Medaile: 5
|
 Re: Gameloft Live, EA Origin, GameCenter atď.
ORIGIN - NFS MOST WANTED / THE SIMPSONS TAPPED OUT p3nth4l3r / penthaler / penthaler(a)gmail(bodka)com SCORELOOP - REDLINE RUSH PeNTHaLeR / penthaler(a)gmail(bodka)com * xD (A) = @ (bodka) = . A kdyby si mě někdo chtěl přidat do Real Racing 3, nechť písne SZ o žádost do přátelství na Facebooku. Uvážím a dám vědět 
_________________ Twitter: @penthaler Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. ROOTed Taoshan with CM12
|
ned 21.07.13 14:34 |
|
 |
MHCsk
|
GameCanter: MHC[sk] Gameloft LIVE!: MHCfan Origin: MHCsk Teraz hrávam RR3, NOVU 3 a Fifu 13. Fricky Fifu by sme si mohli zahrať 
_________________ An Apple a day keeps the doctor away.
|
čtv 25.07.13 14:47 |
|
 |
believeme
|
Ja hrávam akurát tak Blitz Brigade, ale netuším ako sa s niekým spojiť. 

|
čtv 25.07.13 14:58 |
|
 |
Diesel77
Registrován: úte 10.08.10 13:21 Příspěvky: 500 Poděkovali mu: 138 x Medaile: 4
|
DSL77cz na gameloftu live tak pridavejte a neco muzem zahrat, treba Blizz Brigade 
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
čtv 25.07.13 15:37 |
|
 |
minonkaaa
Registrován: čtv 11.11.10 16:57 Příspěvky: 121 Poděkovali mu: 23 x Medaile: 1
|
Game Center - MINONKA0800
ned 01.09.13 20:41 |
|
 |
Infernus
Registrován: úte 01.01.13 22:35 Příspěvky: 274 Poděkovali mu: 50 x Medaile: 2
|
Origin: legopanek nebo tak nějak (The Simpsons:TO) Gameloft Live: LEGOpanek (MC4, někdy Blitz Brigade) [ Post made via Android ] 
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu
|
ned 01.09.13 21:09 |
|
 |
penthaler
Registrován: čtv 24.09.09 11:58 Příspěvky: 2699 Poděkovali mu: 1063 x Medaile: 5
|
Kromě výše uvedených využívám i herní FB účet. Jakmile si mě přidáte, uvidíte, které hry hraju atd. V případě online hraní je možnost se přímo i domluvit a nebo pokud budu online, tak vyzvat k soubojí 
_________________ Twitter: @penthaler Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. ROOTed Taoshan with CM12
|
úte 10.09.13 17:05 |
|
 |
hackys
Registrován: pon 18.05.09 19:27 Příspěvky: 180 Poděkovali mu: 18 x Medaile: 1
|
Tak mám nově ještě nový profil na Game Center. Přidávejte si: FakinLaus
_________________ Jsem majitelem webu Mobil poradna. Budu rád, když se na můj web podíváš. Jsem student, který to dělá s radostí. Na konci je .cz  Na mém YouTube kanále naleznete recenze, unboxingy a ruzné videopohledy. Můj kanál nese název Tech Frankie
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
čtv 03.04.14 20:16 |
|
 |
PS3ista
Registrován: čtv 19.09.13 08:23 Příspěvky: 783 Poděkovali mu: 16 x
|
|
pon 29.09.14 21:07 |
|
 |
|