|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je sob 21.04.18 08:15
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
V této sekci platí samozřejmě také Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
Před přispěním do této sekce si v profilu vyplňte kolonku Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.., a to jak model telefonu, tak verzi Androidu.
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Vymazání postupu hry z Obchodu Play
Autor |
Zpráva |
Bubu
|
 Vymazání postupu hry z Obchodu Play
Zdravím, chci si hru Heroes Shop zahrát od začátku ale stále se mi nedaří přijít na to jak z ní vymazat data, kontaktovala jsem jak podporu Obchodu Play tak podporu hry ale odpovědi jsem se už přes rok nedočkala. Není možné aby to nešlo,kdo mi dokáže pomoct, poradit budu mu moooc vděčná [ Odeslano z Android ] 
|
úte 14.02.17 10:23 |
|
 |
gen-an
Registrován: ned 06.08.06 16:17 Příspěvky: 305 Poděkovali mu: 19 x Medaile: 2
|
 Re: Vymazání postupu hry z Obchodu Play
Smazat data přímo v nastavení aplikace v telefonu nejde?
_________________ Xperia X & Xperia Z2
|
ned 19.02.17 15:03 |
|
 |
Azorp
Registrován: pát 06.03.15 18:06 Příspěvky: 578 Poděkovali mu: 125 x
|
Ja myslim, ze to to ani nepujde... Ono kdyz smazes data u online hry, tak ti to nepomuze. Tvuj veškerý postup je zaregistrovan na tvem Google Play uctu... Takze pokud si chces hru zahrat znovu, musis si vytvorit novy Google Play účet.
stř 22.02.17 12:24 |
|
 |
Bubu
|
Děkuji, ano vymázáním dat hry ve správci aplikací si moc nepomůžu po rozjetí hry stejně pokračuji kde jsem skončila takže asi opravdu jediné řešení je vytvoření nového účtu Google. [ Odeslano z Android ] 
|
stř 27.12.17 00:57 |
|
 |
MONT!
|
Pokud používáš Hry Play, tak zkus následující:
Nastavení -> Google -> Připojené aplikace -> "Název hry" -> Odpojit.
_________________ Samsung Galaxy S8+ / Huhňavej Y6 / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
sob 06.01.18 01:31 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|