|
|
Právě je sob 16.01.21 01:25
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
PS3ista
Registrován: čtv 19.09.13 08:23 Příspěvky: 783 Poděkovali mu: 16 x
|
 Dead Target
Dead Target v1.1.2
v1.1.2 Žánr: Akční Rok: 2014 Developer: VNG Games Studio Požadavky: Android 2.3.3
Popis In 2040, World War III happened, country frontiers changed, modern warfare advanced to a new era after Minister of Defense signed a contract with CS Corporation to perform project Dead Target: transform prisoners into super combat killers. However CS betrayed and threaten to trigger a zombie outbreak if the president does not follow their order.
The country’s doom is getting closer when CS infected a whole city to prove that they are serious. A special commando team was hired to head to the frontline and collect information before the army can open the counter strike – operation Apocalypse. Too bad everything went wrong, you and agent M are the only survivor. Break your way through the dead zone, rescue agent M and make your way to reinforcement location or you will join your dead brothers. Be careful with the space around, the walking dead awaits you...
Google Play
Screen

Ulož.to
Instrukce: 1. Nainstalujte APK 2. Složku 'com.vng.g6.a.zombie' vložte do 'sdcard/Android/OBB' 3. Spusťte hru
|
čtv 12.06.14 05:32 |
|
 |
milann70
|
 Re: Dead Target
Dead Target: Zombie v2.7.5 (Mod)Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového:Citace: - Unlimited Gold - Unlimited Cash - Unlimited Aid-Kit - Unlimited Grenades - Ads Removed. Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
Naposledy upravil milann70 dne úte 03.03.20 16:20, celkově upraveno 1
|
ned 26.03.17 22:17 |
|
 |
milann70
|
 Re: Dead Target
Dead Target: Zombie v4.30.3.2 (Mod Money)Požadavky: Android 4.1 a vyšší Novinky ve verzi:--EVENT-- • Event will start on Oct 25th. With 2 FEATURE GUNS! • Pumpkin zombies. Race for who can take down more of them
GOODIES-- before the event and now on • Halloween splash screen and loading screen.
NEVER STOP IMPROVING-- • Improve performance framerate for devices.Více info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
úte 03.03.20 16:16 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|