Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 14196 Poděkovali mu:4159 x Medaile: 7
TRAFFIC RACER
verze 1.6.5 (Ads-Free)android 2.3.3+44.1 Mb
TRAFFIC RACER
Citace:
Snažte se být jedním z nejrychlejších jezdců na světových žebříčcích.
KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Ohromující 3D grafika Hladká a realistická manipulace s autem 17 různých vozů na výběr 4 detailní prostředí: předměstí, poušť, zasněžené a město noc Online žebříčcích a úspěchy
TIPY Čím rychleji jedete, tím lepší skóre dostanete Při jízdě nad 100 km / h při předjíždění vozů získate bonusové skóre a peníze Jízda v protisměru v obousměrném režimu dává navíc skóre i peníze[/quote]
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
stř 27.11.13 00:10
milann70
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 14196 Poděkovali mu:4159 x Medaile: 7
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
úte 12.05.20 05:08
ferycode
Registrován: stř 04.01.17 20:49 Příspěvky: 12 Poděkovali mu: 0 x
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník